Últims Visitats


  HarverNo ho vol admetre però sabem que per les nits entrena les poses de Jojo's. Viu entre 4chan i el WOWs, amb una connexió efímera. Els mecha són la seva passió i coneix els racons més foscos d'internet. Té gran tendència al oldfaguisme. Frase tipus: “Camarero una de macarrones”

  Hollow"No, no m'agrada Bleach". Fundador del club de fans del Vilà en Copes, li agraden les nenes mones amb el cabell curt i ulleres. És la representació viva del terme "Tsundere". Graduat amb honors a la facultat del “Hype, Ofes, Flame”, ell només fa el taller de cuina i obra miracles sense electricitat. De petit va tenir un trauma amb els accents.

  HoutaroPorta tota la vida estalviant energía i no precisament per ecologista, creu fermament en els ensenyaments de l'Epicpalisme: “Si no s'ha de fer, no ho faig i si s'ha de fer, epicpal”. Ell, té horaris propis, viu de nit i dorm de dia. Si es reencarna alguna vegada, li agradaria ser una marmota. El poc temps que està despert, es dedica a investigar per webs de dubtós contingut.

  Ooka-----FALTA TRADU-----

  YacchanProjecte de cientific boig i biotecnòleg. Els seus reflexes jugant a l'UNO no tenen rival i el seu color preferit es el "comunist". Adorable per fora Yandere per dins, sap tocar l'oboé i altres coses. Fan de Kyo-Ani i del seu Waifu

Deixa un comentari

Subscriu-te als posts

- AnliumSubs -