Últims Visitats

Cal que digui que som un fansub?
Suposo que sí, efectivament, som un nou fansub en català amb ganes de portar-vos series i pel·lícules amb els millors subtítols existents. Bé potser no són tant bons com creiem però sí que podem dir-vos amb plena confiança que us donem el millor que tenim.

Per si us pregunteu d'on va sortir la idea de fer aquest fansub, l'explicació és senzilla, som un grup d'amics que ens reunim diàriament i que ens apassiona el món del Manga, l'Anime i els Videojocs. Tots els membres del Staff compartim la mateixa afició, i amb aquest motiu i la capacitat per fer-ho, vam decidir organitzar-nos per fer traduccions i tota la feina que suposa.
Després d'aprendre l'ofici, o almenys, part d'ell, ens vam topar amb un problema molt seriós; decidir el nom del fansub. Us semblarà extrany que ens diguem ANLIUMSubs, en realitat no ho és tant, darrera d'ANLIUM s'amaga un significat no tant ocult i que alhora, ens escau. ANLIUM és l'acrònim de: A Ningú Li Importa Una Merda. Perqué segurament, els posts que publiquem i les sèries que treguem, només els llegirem nosaltres i algun grapat de coneguts, però tot i així, la nostra intenció és donar-nos a conèixer i poder-nos consolidar com a fansub estable i amb seguidors.

Si voleu contactar amb nosaltres per qualsevol motiu, el nostre correu de contacte és: anliumsubs@gmail.com
Atentament, ANLIUMSubs.

- AnliumSubs -